Vem är Jag?

Jag heter Zenita Persson jag bor i Bollnäs, driver företaget Zenitas Friskvård sedan april 2011. Mitt intresse för Friskvård och hälsofrågor har alltid varit största intresse. Redan när jag jobbade vid Ericsson såg jag till att utbilda mig till massör, så att jag kunde hjälpa vänner och kollegor. Men det skulle dröja till 2010 innan jag utbildade mig till dipomerad massagetrapeut. Är även utbildad beröringspedagog 2009.

Att kunna behandla olika muskelproblem genom relativt enkla medel är både spännande och inspirerande. Att massage dessutom har många andra posetiva effekter gör inte saken sämre. Att kunna ge en annan människa en stund av beröring och avslapning, som stannar kvar ett tag känns riktigt bra.

Jag är övertygad om att det blir allt viktigare med återhämtning i det uppstressade tempo som de flesta lever sitt liv idag, och att allt fler bryr sig mer om att ta hand om sig själv och sin kropp. Det blir allt viktigare att ha en kropp som fungerar för att kunna göra det man vill och måste. Massage kan vara ett sätt att förebygga problem och varva ner. Har en vilja att hjälpa människor att må bra!

Varje människa är unik.

 

Jag har studerat  

Dehners massörskola

Beröringspedagog

Mt Friskvård & Utveckling är igenom dom diplomerad massageterapeut

Certifierad genom BKM ( Branschrådet Komplementär Medicin)

Kinesiology Tape genom Rehabtape AB