Klassisk massage

Löser upp spänningar i musklerna, ökar blodcikulationen, lindrar träningsverk och muskelsmärta. Regelbunden massage förstärker kroppens egen läkningsförmåga.

Kinesiotape/Rehabtape

Kinesiotejpning, aktiverar kroppens egna läkningsprocesser, ger stöd åt kroppens muskelatur samtidigt som den är avlastande och cirkulationsfrämjande.

Vaxning - hårborttagning

Att avlägsna hår med vax tar bort hårståna med rötterna och ger därmed ingen "stubb" Resultatet varar i 4-8 veckor och är mera hållbart vid regelbunden vaxning.

Företagsmassag

En friskvårdsbehandling som både du och företaget har nytta av. 

Lymfmassage

Lymfmassage sätter fart på kroppens avlopp. Lymfsystemet stimuleras med djupandning och lätta tryck och strykningar i lymfflödets riktning. Behandlingen blir därför en blandning av muskelmassage, andning och tryck och ibland något djupare grepp för att lösa fibroserna. Detta är en mycket lugnare behandling, efter som lymfsystemet fungerar bäst när man är avslappnad. Lymfsystemet stimuleras att arbetar bättre utam att öka blodcikulationen. Behandlingen passar ALLA, men speciellt personer med någon typ av svullnad, smärta, domningar eller trötthetssymtom.Tänk på att dricka ordenligt med vätska före och efter behandling för bästa efekt